Gaļas sadalīšanas naži

Pareiza gaļas sagatavošana, tostarp, sadalīšana, izceļ tās garšu un saglabā maigumu. Lai uzlabotu kopējo pieredzi, nozīmīgs ir gaļas sķēles pasniegšanas veids. Asais un smalkais naža asmens, ko bieži izmanto kopā ar cepeša dakšu, palīdz saglabāt steika sulīgumu vai liellopa gaļas cepeša kraukšķīgo ādiņu, samazinot pretestību griešanas laikā - asmens viegli griež gaļu, veidojot plānas, vienmērīgas un gardas gaļas porcijas.

Gaļas sadalīšanas naži

Pareiza gaļas sagatavošana, tostarp, sadalīšana, izceļ tās garšu un saglabā maigumu. Lai uzlabotu kopējo pieredzi, nozīmīgs ir gaļas sķēles pasniegšanas veids. Asais un smalkais naža asmens, ko bieži izmanto kopā ar cepeša dakšu, palīdz saglabāt steika sulīgumu vai liellopa gaļas cepeša kraukšķīgo ādiņu, samazinot pretestību griešanas laikā - asmens viegli griež gaļu, veidojot plānas, vienmērīgas un gardas gaļas porcijas.

Fiskars gaļas sadalīšanas naži

Katras porcijas pasniegšanai izmantojiet labāko nažu kvalitāti, ko sniedz Fiskars gaļas griešanas naži. Pateicoties inovācijām, kas nodrošina ilgstošu asumu, izmantojot LZR-EDGE tehnoloģiju Fiskars Hard Edge nažos un asmens leņķa optimizāciju Fiskars Norden nažos, katram pavāram tiek nodrošinātas dažādas izvēles iespējas. Viegli kopjamie naži ir izgatavoti no Japānas nerūsējošā tērauda, tāpēc tos var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, un tiem ir pilnvērtīga pirkstu aizsardzība, lai aizsargātu no savainošanās. Tradicionālam griešanas uzdevumiem, izmantojiet Norden nažus, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem - Vācijas tērauda ar augstu oglekļa līmeni un termiski apstrādātu bērza rokturi. Īpaša rūpība pievērsta arī cepešu dakšas dizainam, tostarp augstas kvalitātes tērauda zariem, kas lieliski saderēs ar gaļas sadalīšanas nazi.

Skatīt arī:

Skatīt